“Guldet findes i mørket”

– Carl Jung

Hvem er jeg?

Ægteskab, børn, villa og vovse. Karriere. Jeg havde det hele. Troede jeg.

For få år siden gennemgik jeg en særdeles vanskelig skilsmisse, som vendte fuldstændig op og ned på mit liv. Med rette kan man sige, at jeg efter 25 års ægteskab var blevet ”en skygge af mig selv”. Jeg forstod ikke, hvordan alt dette ”forfærdelige” kunne ske for mig og jeg var ulykkelig og kunne ikke genkende mig selv mere.

Jeg vidste én ting og det var, at jeg ville have et godt liv! Det blev begyndelsen på en fantastisk rejse til at genopdage mig selv, blive hel igen og leve det liv jeg drømmer om.

Jeg har erfaring med svigt, bedrag, utroskab, overgreb, tab, svære konflikter og i det hele taget dybe smertefulde kriser og traumer. Og jeg véd, hvordan man kommer igennem og overvinder dem. Min egen smerte er transformeret til styrke. Kan jeg gøre det, kan du også!

At være autentisk og leve i integritet med mine dybeste inderste værdier er den største gave, jeg har givet mig selv. Dermed ikke være sagt, at der ikke følger udfordringer med dét, men den dybe tilfredshed og frihed der følger med, er så uendelig værdifuld og giver mig mulighed for i endnu højere grad både at være i nuet og være dén, jeg er.

Uddannelse og erfaring

Igennem de sidste år har jeg gennemført en række forskellige coaching uddannelser, kurser, workshops og personal performance training og success training.

Jeg er uddannet og inspireret af de bedste og mest anerkendte i verden, hvilket tydeligt smitter af på de resultater, mine klienter opnår.

Coaching:

Jeg er ‘Certified Integrative Coach Professionel’ hos Debbie Ford, Ford Institute i USA som Shadow Coach og Heal Your Heart Coach.

Mentor hos The Ford Institute på Debbie Fords amerikanske Shadow Coach uddannelse, ledet af Kelley Kossow, group-calls med internationale mentees og koordinering af mange tidszoner. Har også assisteret på Debbie Ford’s verdenskendte ‘Shadow Process’, ledet af Pernille Melsted.

Mentor på ‘Shadow facilitator uddannelsen’ ved Pernille Melsted.

 

Uddannelse og inspiration

Her er et udsnit af højt anerkendte eksperter, som har inspireret mig og som jeg har gennemgået uddannelse hos;

 

Coaching, Mindset & Success:

Ariel Ford, Love- and Relationship Expert, USA; Art of Love

Christian Mickelsen, Future Force, USA; Coaching Academy and Relationship Coach Academy

Derek Rydal, Global Thought Leader, USA; Awakened Wealth training

Dr. Joe Vitale, USA; Soulmate Dynamics

Loral Langemeier, Live Out Loud, USA; Success & Mindset, studie og coaching

Bob Proctor, USA; Success & Mindset, studie

John Assaraf, NeuroGym, USA; Success & Mindset Training

Dr. Mark Waldman, Neuroscientist, USA. Betragtes som en af verdens førende eksperter på bevidsthed, kommunikation, spiritualitet og hjernen.

Dr. Daniel Goleman, Psykolog og Videnskabsjournalist, USA. Forfatter til bl.a. bestselleren Følelsernes Intelligens og Social Intelligens.